follow me? i'll follow u back.... :)

Khamis, 2 April 2009

-updet terbaru idopku-

:22:aku nk updet gak..

walaupon aku x tau nk tulis ape..

so, aku taip jek ape yg terlintas kt kpala hotak ni..

ptg ni ade kelas ganti PCI lak..

encik "makan dalam" tu yg wat..

wajarkah aku ponteng??

niat suci murni nk ponteng tu dah ade..

tu pasal la aku leh lepak2 lg smbil mengupdet blog aku ni..

aku masih ade byk mende x settle dalam kepala hotak ini..

leh ke berpura2 xde keje??

leh jek..

alamak..

esok ade presentation..

chuak lak rsenye..

x prepare lg..

dak2 ni limitkan sorg 2 minit..

2 minit tu nmpak cam kejap kan?

bg org yg x ske nk present2 ni, cam aku la.... senang ckp...

2 minit tu lame kot..

huhu...

hurmmm..

nmpaknye cam ade sign2 yg menunjukkan yg aku x patut ponteng ptg ni..

so, aku pg je la.... k la.. nak siap2..

daaa~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

any comment?

Related Posts with Thumbnails