follow me? i'll follow u back.... :)

Khamis, 2 April 2009

janjiku...

cam serius jek bunyinyer.. ye.. aku mmg serius.. n.. aku janji.. mlm ni last aku maen mende alah ni kt laptop aku (kt makmal komputer xpe).. aku janji.. aku delete game ni.. kepada kengkawan, sila abaikan aku kalau aku mntak mende alah ni dari korg.. walaupun aku x mng besar mlm ni, tp, sbb aku tau yg aku dah btol2 addict ngan mende alah ni, aku mengalah.. x leh maen dah.. dah la td spend dkat 2 jam lebih maen mende ni jek.. keje x wat pun.. adoyaii.. ni pic last game yg aku maen td.. ema!!!!!!!!!! stdy!!!! gambate~


p/s : support la member weyhhhh...

8 ulasan:

  1. huwaaa... aku baru crik balik dalam laptop aku.. x jumpe... huwaaaa........

    BalasPadam
  2. ish...ntah ape2 ntah...

    buhsan gle men game cmne...

    hahaha

    BalasPadam
  3. haha aku addict kat freecell.. duduk depan laptop main..

    BalasPadam
  4. yuppppp!!!
    ak support member!!!
    emma!!!
    jgn men bnde tu lagik!!!
    men lam lab komp x pe
    muahahaha

    BalasPadam
  5. to mr scrumpy : xde dak pmpn bukak server dota la.. cmne??

    BalasPadam
  6. to impian pelangi : dulu aku addict ngan solitaire.. tp, kejap je la.. xde la smpai delete game tuh.. huhu..

    BalasPadam
  7. to chem in me : huhu.. tau xpe.. buhsan kan kt dalam bilik tu.. xpe la nk maen pun..

    BalasPadam

any comment?

Related Posts with Thumbnails