follow me? i'll follow u back.... :)

Rabu, 25 Februari 2009

tagged by "sweet"

x ksah la kalau name tu bukan ko tujukan kt aku pun, aku nk reply gak sbb aku xde keje laen ni..

1. Do you think you're hot?
no.. aku x hot, aku cool (c pernah dgr x?)

2. Upload your favourite picture of you.



3. Why do you like that picture.
mak ngan abah aku.. rindu la..

4. When is your last time you ate pizza.
mase cuti raye cina kot.. blanje adik aku

5. The last song you listened to?
MLTR - Frosbite (lagu pe ntah, ade dlam playlist, layan je la..)

6. What are you doing right now beside this?
bermeseg2-an smbil merajok

7. What name would you prefer beside yours?
Adiatul Irma - nk angkt sumpah tukar name leh?

8. People I tag. (sape2 yg dah kene tu wat2 la cam belom kene k?)
mask
ahu
wan sheva
fani
wanie

9. Who is number 1?
mas.. classmet aku.. merangkap kembar aku..

10. Number 3 is having relationship with?
alamak.. x tau la.. ngan megat kot.. kah3..

11. Say something about number 5.
debater-to-be UMP.. go wani go!!

12. How about number 4?
dia utang tag ngan aku..

13. Who is number 2?
ahu? klasmet aku gak..

hahaa~ aku nk muntah sbb blogging lame sgt mlm ni..

MY GIRLS

yup.. aku memang ngah xde keje n dalam Mo0d keb0sanan sbb tu updet blog byk kali.. haha (sebelom sape2 tny.. jap3.. ade ke yg nk tny??) (thinkin')



ni la kelasmet aku.. start from me.. ayark~ buhsan la.. next please!!

FITT - since freshmen year 1 kelas ngan aku smpai la skrg.. orgnye manje (anak bongsu la katekan) klate mari (pekat sgguh) , ske mkn.. (oops.. ngee~)

MASK - 1 of my best buddy.. close since same block.. taste kami sme.. no wonder baju pun leh sme kan?? orgnye rajin.. lau aku x siap esemen, ni la org first aku carik.. haha~ blog dia MASK

IPAH - or aku lg ske pggil dia OPPA (abg).. cute orgnye.. siyes aku ckp.. kechik je, skli di bukak mulut.. sore dia leh dgr dr jauh, x yah jerit2 pun.. pergh.. ske pow air nescafe aku.. haha.. jgn riso.. orgnye baek..

DIJAH - kecik molek.. dgr dia ketawa, leh jtuh chenta.. cute gle, wa ckp sme lu.. rumet mas.. de kembar nmenye echah.. p/s : loves u zaki (name glamer dijah) scandal2.. haha..

TIYAH - tinggi lampai.. plg tggi kot dlm kelas aku.. suare mudah didengari (hehe..) leh detect la kalau dia ponteng klas (eg : plant utilities lab... haha..) nk kenal lebih lanjut? ni blog dia TIYAH

AINI - ustzah dlm kelas kami, ade scandal ngan DR KADHUM (wawawa.. ok.. aku tipu) aini ni leh tahan gak la dalm bab2 mengenakan aku ni.. orgnye rajin dan ske bertnya.. bgus3..

SITI - lau mas ade ahu utk tenangkan dia, aku ade siti.. camne dia leh lekat ngan aku, aku pun x paham.. orgnye lemah lembut, sopan santun.. jauh btol la klau nk bndingkan ngan aku.. tp, kami mmg rapat since 1 year lg..

WANI - orgnye gile.. eh.. bukan2.. gile2 (I'm sorriiiii).. leh join debater UMP.. mantap!! hehe.. n, aku x kan terkejut la kalau 1 ari nnti dia leh jd ahli politik negara.. go wani go!! blog WANI

AHU - si kecil molek juge dr klate.. tp, ssah nk dgr dia ni kecek klate.. teman setia mas.. ske snap pic.. huhu.. n, x lupe, ske masak dlm bilek.. sape2 lapar, aku promote, p la bilik dia.. suruh dia masak sardin plus telur.. sodapppp... ni blog dia... AHU


-so what-



lagu ni aku dedicate untuk mas..
n yg best, tok diri aku sendiri..
n, untuk sape2 la yg rase " pedulik ape"
kan3??
cam bagossss~
enjoy!!


So What
by Pink


klik cn sape2 nk donlod


Na na na na na na
Na na na na na
Na na na na na na
Na na na na na
I guess I just lost my husband
I don't know where he went
So I'm gonna drink my money
I'm not gonna pay his rent (nope)

I've got a brand new attitude
And I'm gonna wear it tonight
I'm gonna get in trouble
I wanna start a fight
Na na na na na
I wanna start a fight
Na na na na na
I wanna start a fight


[Chorus]
So, so what I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you
And guess what
I'm havin' more fun
And now that were done
I'm gonna show you tonight
I'm alright
I'm just fine
And you're a tool so
So what
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight



(Unh Check my flow Uohhh)

The waiter just took my table
And gave it to Jessica Simps (Shit!)
I guess I'll go sit with drum boy
At least he'll know how to hit (Oops)
What if this flops on the radio
Then somebodys gonna die! (haha)
I'm going to get in trouble
My ex will start a fight


Na na na na
He's gonna start a fight
Na na na na
We're all gonna get into a fight


[ Repeat Chorus]


You weren't there
You never were
You want it all but that's not fair
I gave you life
I gave my all
You weren't there, you let me fall


[ Repeat Chorus]

No no
No no, I don't want you tonight
You weren't there
I'm gonna show you tonight
I'm alright
I'm just fine
And you're a tool so
So what
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight

Selasa, 24 Februari 2009

~BILE KELAS DI WAT PD WAKTU MLM~

ari ni, aku nk dedahkan cte pasal dak2 kelas aku n tabiat mereke ketika hadir pd kelas2 yg di buat pada malam hari.. sempoi abes..


sblom miss shalyda dtg...






smasa kelas berlangsung..


on d way balik kelas..


conclusion : ish3.. rosak3.. naseb baek la miss tu baek orgnye, kelas pun xde pg es0ok.. pah kate nk blanje miss atas kebaikannye.. nk blanje strawberi.. klau la miss bace blog ni, abeh la ko pah.. konpem dia tuntut.. haha~

jom masak spaghetti.. nyum2..

ni dayah.. rumet aku.. besday dia 17.2.87.. aku, ipah, ngan tini pun rancang nak sambut besdey dia pada jumaat lepas iaitu pd 21.2.09 sbb ari tu aku keluar.. leh la beli2 brg kan? kami nk masak spaghetti pas2 beli kek., nyum3.. best..

excitednyer la aku ni, aku beli prego (sos tomato) yg paling bsar skali.. haha.. ok la, nk ajar cmne nk masak ni..


bahan2 yg ckup simple :
1) prego (ikot ske ati la nk wat kuah byk mane)
2) spaghetti la.. (of course)
3) sosej
4) daging cincang
5) minyak
6) bawang
7) garam (oyeahh..)

cara masak yg simple :
1) rendam spaghetti tu dalam periuk smpai lembut (on-kan suis periuk tu dulu, cpat sket lembut)
2) tumis bawang ( smpai berbau satu bilik, biar felo alert yg korg ngah masak)
3) masukkan dging cincang (smpai masak)
4) masukkan sosej (or yg sekaum ngannye)
5) masukkan prego
6) rase, ckup rase x.. kalau x, tmbah la garam or gule yg mane besenye x payah la..
7) ajak jiran tetangga sbb dah leh mkn dah

cam bese la.. ckp saje x ckup.. meh aku tunjuk cmne rope spaghetti yg best tu.. pizza pun leh bankrap.. tol x mas?? hahaa~




6) kek express tok dayah..


surprise besday ini telah dispoilkan oleh tini.. cis, cis dan cis lg.. haha~ poyo jek kami sorok kek kat bilik mas, rupe2nye dayah dah tau.. wawawawaaaa...

ok, sekian!

renung2kan dan selamat mencube... ngeee~

Ahad, 22 Februari 2009

kembar...


nape ea..

mak aku berahsia ngan aku..

x pernah gtau pun aku ade kembar..

aku sdey..

sdey sgt2..

perkara besar cmni mak aku rahsiakan..


ok..

aku tipu..

bukan..

aku bergurau..

ni adik aku yg slalu org sme kan ngan aku..

tbe2 rindu lak kt dia..

so, aku post la gmbr dia..



ade 2 kemungkinan ble org kate kami same:
1) dia nmpak lg tua walaupun bru 17
2) aku nmpak cam 17

aku pilih ke2.. nk sedapkan ati aku..
adoyaiii.. prasan muda la plak..

-pelik tp benar-

baju kami same..

kami plan nk g same2..

kami x plan nk pakai bj hmpir same..

kami amek gmbr..

same tp x serupe..




adoyaiii.. kami berjalan besame2~

kasut..oo..kasut..


kasut.. oo.. kasut.. ko objek pegun, ko objek x bernyawa.. namun, aku tewas ble berhadapan ngan ko.. aku gagal kawal diri.. ko menang.. aku tau ko kuat.. aku sbb aku sdar ko byk pengaruh.. ko bleh hasut sume org.. ko bleh pujuk mmber2 aku supaya hasut aku.. beli ko.. arrgghh.. aku chenta padamu~




aku kuar ari jumaat..

aku tau..

aku dah janji pd diri sendiri bahwa aku x kn kuar bulan ini

sbb aku dah byk abes duit..

tbe2 mas ingatkan aku pasal kasut..

konon2 kene pakai kasut g visit..

adehh n adeh lg..

keluhan berpanjangan..

aku kene kuar..

crik kasut jek..

janjiku pada diri sendiri...

aku gagal lg..

aku memborong..

duwet abeh byk...

cis.. cis.. n cis lg..


adoyaii.. purse aku dah kempissssssss~


-puase aku-


pasal pose ari tu.. (klik cn)

cbe teka??

pe jd??

yaaa...

of course la pose tu..

batal.. batal n batal..

hangat2 tahi itik jek..

mule2 leh la kontrol sket2..

pd hari jumaat yg mulia, perangai lame dtg balik..

cis.. cis dan cis lagi..

aku gagal..

p/s : pd kwn2, terime la aku seadanye.. huwaaaa....

adoyaiii.. sakit kapla~

Isnin, 16 Februari 2009

t.h.i.n.k.i.n' o.f. g.e.t.t.i.ng. m.a.r.r.i.e.d?


-jokes 4 d day-

  1. I recently read that love is entirely a matter of chemistry. That must be why my wife treats me like toxic waste.

  2. When a man steals your wife, there is no better revenge than to let him keep her.

  3. After marriage, husband and wife become two sides of a coin; they just can't face each
    other, but still they stay together.

  4. By all means marry. If you get a good wife, you'll be happy. If you get a bad one, you'll become a philosopher.


  5. Woman inspires us to great things, and prevents us from achieving them.

  6. The great question... which I have not been able to answer... is, "What does a woman want?

  7. I had some words with my wife, and she had some paragraphs with me.

  8. "Some people ask the secret of our long marriage. We take time to go to a restaurant two times a week. A little candlelight, dinner, soft music and dancing. She goes Tuesdays, I go Fridays."
  9. "I don't worry about terrorism. I was married for two years."

  10. "There's a way of transferring funds that is even faster than electronic banking. It's called marriage."

  11. "I've had bad luck with both my wives. The first one left me, and the second one didn't."

  12. Two secrets to keep your marriage brimming
    • Whenever you're wrong, admit it,
    • Whenever you're right, shut up.

  13. The most effective way to remember your wife's birthday is to forget it once...

  14. You know what I did before I married? Anything I wanted to.


  15. My wife and I were happy for twenty years. Then we met.

  16. A good wife always forgives her husband when she's wrong.

  17. Marriage is the only war where one sleeps with the enemy.

  18. A man inserted an 'ad' in the classifieds: "Wife wanted". Next day he received a hundred letters. They all said the same thing: "You can have mine."

  19. First Guy (proudly): "My wife's an angel!"
    Second Guy: "You're lucky, mine's still alive."


as i said b4, this is only a JOKE. some might happen in d real world, but not all marriage became bad @ d end.. take an example of my parents, (4 i'm not married yet) they do had their good and bad times together, but.. give an take la.. nobody's perfect.. agree or not?? (not agree?? sekeh pale kang)

Ahad, 15 Februari 2009

-puase part II- (h.y.p.e.r.a.c.t.i.v.e)



ikuti perbualan ini :

emma : siti, emma ni hyperaktif sgt ke?

siti : nape ckp cmtu?

emma : ade org ckp la..

siti : agak la.. kalau emma ni budak kecik, dah lame siti kurung dalam bilik..

(dialog ini bukan rekaan tp, telah ditokok tambah supaya pembaca dpt paham ngan mudah n supaya aku dpt mengelakkan diri dr meletakkan name2 tertentu.. huhu..)

erm.. nampaknye aku kene pose lg.. kali ini dr meng"hyperactive"kan diri aku walaupun kdg2 aku tertny sendiri.. "btol ke aku hyperactive?? hurm..."

so, kpada mane2 teman yg ade bce post ni, kalau2 ade nmpak aku konon2nyer hyperaktif pd mggu ni, sile ingatkan, bahwa aku sdg berpuase dr kelakuan sebegini..




adios~

Sabtu, 14 Februari 2009

buke P0se ngan jawab Tag~

  1. Go to your photos folder in your computer.
  2. Go to the 6th folder of photos.
  3. Go to the 6th picture in that folder.
  • Put the picture on your blog and description of it.
  • Invite six friends to join the challenge.
  • Link them in your blog and let them know they have been challenge
apakah ini?? huhu.. ni name dia.. er... er.. aku lupe la sape name dia.. tapi yg pasti, aku bela dia la kejap.. aku pun x ingat bape lame.. org kate iguana snng nk jaga.. xde snng nyer.. jd mls lak aku.. huhu.. so, aku lepas je la dia.. sape ingat aku de ckp aku cpat b0san (sape ingat, bagus!!.. aku bg 2 markah tambahan) aku bela menatang ni kejap je sbb aku bosan.. pahtu aku bela kure2.. cute gak.. tp, penat nk kene tukar air slalu.. aku tggal kat umah jekk.. hahaha.. pasni aku ingat nk bela hamster la plak.. ade sape2 nk halang aku x?? cpat2.. peluang masih terbuka..


mangse tag seterusnye... :

*ipah a.k.a "sweet"

*yuni (aku x pernah tag ko.. huhu.. ubah angin)

*fani (sorg lg mangse baru)

* siti bum bum (nape aku rase ko utang tag ngan aku ea..)

*mas (mangse tetap)
*nuk (berase bertuahlah.. anda sorg lelaki.. haha..)





Ahad, 8 Februari 2009

~pUaSE~


Maksud PUASA adalah...
Membawa sifat ketaatan MALAIKAT dalam diri..

Yup, membawa sifat ketaatan MALAIKAT dalam diri..
Kerana itulah orang yang berpuasa tidak boleh makan dan minum macam malaikat yang tidak makan dan minum, dan juga, puasa ini bukan setakat tahan lapar dan dahaga sahaja, tapi gunakan seluruh anggota untuk taat perintah Allah macam malaikat, yang mana:


* Mata tak boleh tengok maksiat..
* Telinga tak boleh dengar maksiat..
* Mulut tak boleh cakap maksiat..
* Otak tak boleh fikir maksiat..
* Tangan tak boleh buat maksiat..
* Kaki tak boleh berjalan ke arah maksiat..
* hati tak boleh cinta maksiat..,



mesti pelik kan kenapa aku nk cte pasal pose lak skrg ni..
padahal pose lmbat lg..
hehe..
jeng3x..
sebab aku nk berp0se kejap..
berp0se dr meng'update' blog...
dah ketagih..
adoyai..
test dah byk..
lau kantoi, sape nk jawab?
aaa... lu pikir la sendirik..
so, kemungkinan besar,
aku akan menyepikan diri sebentar..
c u after test..

kucing ni bersedih cm aku sbb kene pose blogging.. huhu~



daa~

Jumaat, 6 Februari 2009

10 FACTS 'BOUT MYSELF (tag ke2 malam nih) huhu~


adoyai.. tau la dah xde assignment kene anta.. btol2 relax ye ko emma.. huhu.. pape pun, lau aku x jawab tag ni, kecik lak ati org yg tag aku tu kan? hahaha.. alasan jek!! ngaku je la ko mmg mls nk wat keje laen.. huhu..


soklan kali ni :
10 FACTS ABOUT MYSELF...


1) sensitif
haaaa.. ni yg aku sendirik x dpt nk kontrol.. easily touched.. lau sensitif pasal cte2 sdey tu xpe lg, ni mudah sgt sensitif dgn org sekeliling.. mudah sgt terasa.. ble dah terase, mule nk nangis.. sbb aku x pandai sgt nk marah org.. (siyes ni... kalau aku marah, mesti aku menggigil) tp, wat muke x puas ati mmg aku pandai.. so, sape2 yg rse nk gurau2 ngan aku tu, pastikan dulu mo0d aku baek, klau x, ade yg "makan dalam" nnti..

2)manje
manje ngan sensitif ni x sme tau.. aku manje ngan mak aku.. ngan akak aku.. n even ngan adik aku (aku majok, konpem dia kene pujuk balik.. biar aku yg salah pun.. huhu..) n.. aku ske manje2 ngan kwn aku.. hehe.. ckp lembut2 la tu..yeke? sng ckp, ckp manje2 la.. haha.. ngan pmpn je la..

3)nervous
yupp.. mslh aku la tu.. dok depan jek.. presentation ke.. mule la ketar lutut.. hahaha.. dak2 kelas aku konpem tau nyer.. malu3..

4)suke mengemas
bukan nk angkat bakul masuk sendirik ni.. tp, aku rse btol la.. x caye? meh dtg bilik aku meh.. tgok la locker aku, katil aku, meja aku.. hehe.. (ni bru leh kate melebih2) siyes.. aku cm x ske sgt tgok tmpt selerak.. ade mase jek, aku akan kemas2 ape yg ptut..

5)cpat bosan
ngan laki.. ngan suasana sekeliling.. ngan laki? aku dah bape kali break.. hehe.. sbb aku bosan.. leh ke cmtu? bleh jek.. ske ati aku la.. ngan suasana? ade kaitan ngan mengemas ni.. ble lme2 dok dalam sesuatu persekitaran, aku akan mule mengalih2, mengubah2 posisi perabot dalam bilik aku.. huhu.. tny la rumet2 aku.. konpem.. dorg pun akan kate letih tgok aku ubah2 ni.. haha~

6)x tahan panas
x kre la panas sbb ape pun.. i mean cuace n temperature la.. cpat jek aku berpeluh.. erm.. x selesa tol.. mak kate, sbb aku mase lahir dulu, kecik2 lg mak aku dah besekan aku ngan kipas.. so, bile aku xde kipas, mule la cam "cacing kepanasan" .. x senang duduk.. nk tdo, apetah lg..

7)hipokrit
maybe ade la kot.. spe yg x hipokrit? cbe angkat tgn.. aku nk tgok sket brape ramai.. hipokrit aku mksudkan ni cam ble ade org kate cmni, cmtu.. n, aku pun ikot la cre yg disarankan tu.. tp, x semua hipokrit tu buruk.. ade yg bakal dtgkan kebaikan kpd diri sendiri.. percaye la..

8)penyayang
aku syg mak aku.. abah aku.. adik beradik aku.. kawan2 aku.. dan sape2 jugak yg syg aku.. aku jugak sygkan haiwan.. especially kucing.. hehe.. cute kan..

9)ske shopping
sme gak cam mas.. suke tol jln2 beli brg ni.. aku dah janji x mo kuar bulan ni sbb dah byk kuar duit, tp, hahaha.. kuar gak esok.. nk shoppin'... lau xde uit, kene la window shopping je.. huhu.. yg penting, aku xde la terperok je kt hostel ni.. kan3??

10)ske kaler pink (wat mase ni la)
kan aku dah gtau, aku cpat bosan.. skrg ni mo0d aku pd pink.. aku senaraikan brg pink aku... tshirt (byk sgt) bkas hp, casing hp, botol air, alas meja, tikar, sweater, cadar, selimut, pencil case, box2 aku, tdung feveret dll laen2.. kalau aku senaraikan, smpai esok x abes.. huhu..

people to tag :
hahaha.. x laen, x bukan :

wan
ridwan
siti

nuk

tahniah2...
hahaha..

last skali, pas aku dah siap sume ni, baru aku perasan, AHU TELAH MEREKA TAJUK TAG NI.. CIS.. CIS.. DAN CIS..

-seksi-

huhu.. tag dr ahu nih.. ampun.. lmbt sket reply.. huhu.. soklannyer berbunyik cmnih :
1. Tangkap @ sertakan 3 keping gambar anda yang anda rasakan paling seksi.
2. Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan. Mungkin anda rasa senyuman anda masa itu adalah seksi. Sertakan!!!
3. Nyatakan kenapa gambar itu begitu seksi di mata anda?
4. Tag 5 rakan-rakan anda yang seksi.
5. Selamat berseksi.


nk g jamuan raye kot ni..

sbb aku kate seksi :
gmbr kt ktil tu.. huhu
selendang tu jarang..
hahaha... logik ke jawapan aku ni?
pedulik ape.. :P

tembamnyer~ anak sape la ni..

keseksiannye?
sape dpt teka aku nk ckp ape?
pandai..
mestilah tang lesung pipit tu..
huhu.. tol ke lesung pipit tu kecacatan? erk~

ayu raudah.. eh.. ayu emma

seksi tang mane :
aku pakai tudung pink tu..
i like..
pink = seksi..
hahahahahaha.. yo la tu..

5 rakan yg perlu di tag..
mas (aku rse ko blom kene tol ke??)
siti fastanum (huhu)
ridwan (ko utang 2 tag n bakal jd 3)
nuk (ketua ku yg seksi)
a'an (seksi2..)


haha.. merepek la tag ni.. aku nk letak gmbr aku yg tol2 seksi, x nk bg.. kang kene report as abuse lak aku.. hahaha.. merepek2..



ALLAH SAYANG KITA….


"Betapa sayang nya Allah pada kita sehingga di dalam al-Quran diselitkan dengan motivasi supaya hamba-hambaNya ini tabah dalam menghadapi segala dugaan sebelum menuju ke perhentian abadi...


Kenapa AKU DIUJI"Apakah manusia itu mengira bahawa mereka dibiarkan saja mengatakan; "Kami telah beriman," sedangkan mereka tidak diuji? Dan sesungguhnya kami telah menguji orang-orang yang sebelum mereka, maka sesungguhnya Allah mengetahui orang-orang yang benar dan sesungguhnya Dia mengetahui orang-orang yang dusta."
-Surah Al-Ankabut ayat 2-3

Kenapa AKU TAK DAPAT APA yang AKU IDAM-IDAMKAN?
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi pula kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu, Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui."
-Surah Al-Baqarah ayat 216


Kenapa UJIAN SEBERAT INi?I
"Allah tidak membebani seseorang itu melainkan sesuai dengan kesanggupannya."
-Surah Al-Baqarah ayat 286


RASA FRUST?
"janganlah kamu bersikap lemah, dan janganlah pula kamu bersedih hati,padahal kamulah orang-orang yang paling tinggi darjatnya, jika kamu orang-orang yang beriman."
-Surah Al-Imran ayat 139


BAGAIMANA HARUS AKU MENGHADAPINYA?
"Wahai orang-orang yang beriman! Bersabarlah kamu (menghadapi segala kesukaran dalam mengerjakan perkara-perkara yang berkebajikan), dan kuatkanlah kesabaran kamu lebih daripada kesabaran musuh, di medan perjuangan), dan bersedialah (dengan kekuatan pertahanan di daerah-daerah sempadan) serta bertaqwalah kamu kepada Allah supaya, kamu berjaya (mencapai kemenangan)."
-Surah Al-Imran ayat 200

"Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dengan jalan sabar dan mengerjakan sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk"
-Surah Al-Baqarah ayat 45


APA YANG AKU DAPAT daripada SEMUA INI?
"Sesungguhnya Allah telah membeli dr orang-orang mu'min, diri, harta mereka dengan memberikan syurga untuk mereka... ..
-Surah At-Taubah ayat 111


KEPADA SIAPA AKU BERHARAP?
"Cukuplah Allah bagiku, tidak ada Tuhan selain dariNya. Hanya kepadaNya aku bertawakkal."
-Surah At-Taubah ayat 129

AKU DAH TAK DAPAT BERTAHAN LAGI!!!!!
"... ..dan janganlah kamu berputus asa dr rahmat Allah. Sesungguhnya tiada berputus asa dr rahmat Allah melainkan kaum yang kafir."

-Surah Yusuf ayat 12
…MAN JADDA WA JADDA…




Khamis, 5 Februari 2009

kElas Fo0d 4/2/09



haha~ budak2 kelas fo0d wajib bace entry kali ni tau.. aku nk mengisahkan perangai2 x sen0noh dak2 kelas ni tatkala prof NORDIN sdg khusyuk mendgr presentation.. ckp byk pun x gune kan.. so, mari saksikan..






1) wan n omar


2) siti, waida, ipah

3) pah mude..

4) mas n ahu

5) bju aku ari tu.. erk~

6) aku n mas..

aku rse x semua prihatin ngan kesalahan2 yg terdapat dalm gmbr ni.. so, aku akan listkan sumer kelakuan2 yg x brape nk sahih ni :

1) tgok wan ngan omar tu.. ape la dorg wan dkat2 cmtu.. prof nmpak tau..

2) ipah ngah jawab pggilan en. Polis, waida yg x brape nk sehat n siti yg ske btol aku snap gmbr.. (hehe..)

3) ipah yg dongkat dagu.. takut tersengguk la tu kalau tertido..

4) ahu yg sdg jaga kecantikan kuku dalam kelas

5) FOKUS pd bju sendirik, dan bukan FOKUS pd presentation..lalala~

6) aku yg berpure2 ikhlas mendgr n x lupe juga mas yg slumber..


NAMUN, KESALAHAN BSAR YG AKU LEH NMPAK, N MUNGKIN ADE BEBERAPA ORG X PERASAN, CURIK2 SNAP GMBAR PROF, PASTU LETAK SBGAI GMBAR MULE2.. ISH2.. KEJAM TOL PENULIS BLOG NI.. HAHAHA.. AKU LA TU..

kesimpulannye di sini, jangan tiru perbuatan cmni.. khusyuk la dalam s0lat dan juga dlam kelas.. huhu.. aku nk tdow~ daa..
Related Posts with Thumbnails