follow me? i'll follow u back.... :)

Rabu, 25 Februari 2009

MY GIRLS

yup.. aku memang ngah xde keje n dalam Mo0d keb0sanan sbb tu updet blog byk kali.. haha (sebelom sape2 tny.. jap3.. ade ke yg nk tny??) (thinkin')



ni la kelasmet aku.. start from me.. ayark~ buhsan la.. next please!!

FITT - since freshmen year 1 kelas ngan aku smpai la skrg.. orgnye manje (anak bongsu la katekan) klate mari (pekat sgguh) , ske mkn.. (oops.. ngee~)

MASK - 1 of my best buddy.. close since same block.. taste kami sme.. no wonder baju pun leh sme kan?? orgnye rajin.. lau aku x siap esemen, ni la org first aku carik.. haha~ blog dia MASK

IPAH - or aku lg ske pggil dia OPPA (abg).. cute orgnye.. siyes aku ckp.. kechik je, skli di bukak mulut.. sore dia leh dgr dr jauh, x yah jerit2 pun.. pergh.. ske pow air nescafe aku.. haha.. jgn riso.. orgnye baek..

DIJAH - kecik molek.. dgr dia ketawa, leh jtuh chenta.. cute gle, wa ckp sme lu.. rumet mas.. de kembar nmenye echah.. p/s : loves u zaki (name glamer dijah) scandal2.. haha..

TIYAH - tinggi lampai.. plg tggi kot dlm kelas aku.. suare mudah didengari (hehe..) leh detect la kalau dia ponteng klas (eg : plant utilities lab... haha..) nk kenal lebih lanjut? ni blog dia TIYAH

AINI - ustzah dlm kelas kami, ade scandal ngan DR KADHUM (wawawa.. ok.. aku tipu) aini ni leh tahan gak la dalm bab2 mengenakan aku ni.. orgnye rajin dan ske bertnya.. bgus3..

SITI - lau mas ade ahu utk tenangkan dia, aku ade siti.. camne dia leh lekat ngan aku, aku pun x paham.. orgnye lemah lembut, sopan santun.. jauh btol la klau nk bndingkan ngan aku.. tp, kami mmg rapat since 1 year lg..

WANI - orgnye gile.. eh.. bukan2.. gile2 (I'm sorriiiii).. leh join debater UMP.. mantap!! hehe.. n, aku x kan terkejut la kalau 1 ari nnti dia leh jd ahli politik negara.. go wani go!! blog WANI

AHU - si kecil molek juge dr klate.. tp, ssah nk dgr dia ni kecek klate.. teman setia mas.. ske snap pic.. huhu.. n, x lupe, ske masak dlm bilek.. sape2 lapar, aku promote, p la bilik dia.. suruh dia masak sardin plus telur.. sodapppp... ni blog dia... AHU


6 ulasan:

  1. gle la weh...so pasni leh la msk kn klasmet laki2 plak ek...hahaha

    BalasPadam
  2. hahaha~ rajin plak aku.. pe kate ko yg updet lak pasal dorg.. papehal, tgok la.. mungkin satu ari nnti ke..

    BalasPadam
  3. alamak pic ak ade asap2..hahahaha..nice luv u so much ( eh scandal plak )
    tp kte kan kembar...so what?? ( lagu tema kte ek)

    BalasPadam
  4. ko bukan putri bunian ke? ade effect asap lg tu.. glamer la ko pasni..

    BalasPadam
  5. hahahahaha..
    suh ak msak???????
    itu kne pk sepuluh ribu kali tuh....

    BalasPadam
  6. alalalala~
    ahu, ko kan masak best..
    leh la..
    meh cayunk sket meh..
    muaaaahhh..
    amik ko!! melekat!!

    BalasPadam

any comment?

Related Posts with Thumbnails