follow me? i'll follow u back.... :)

Jumaat, 6 Februari 2009

10 FACTS 'BOUT MYSELF (tag ke2 malam nih) huhu~


adoyai.. tau la dah xde assignment kene anta.. btol2 relax ye ko emma.. huhu.. pape pun, lau aku x jawab tag ni, kecik lak ati org yg tag aku tu kan? hahaha.. alasan jek!! ngaku je la ko mmg mls nk wat keje laen.. huhu..


soklan kali ni :
10 FACTS ABOUT MYSELF...


1) sensitif
haaaa.. ni yg aku sendirik x dpt nk kontrol.. easily touched.. lau sensitif pasal cte2 sdey tu xpe lg, ni mudah sgt sensitif dgn org sekeliling.. mudah sgt terasa.. ble dah terase, mule nk nangis.. sbb aku x pandai sgt nk marah org.. (siyes ni... kalau aku marah, mesti aku menggigil) tp, wat muke x puas ati mmg aku pandai.. so, sape2 yg rse nk gurau2 ngan aku tu, pastikan dulu mo0d aku baek, klau x, ade yg "makan dalam" nnti..

2)manje
manje ngan sensitif ni x sme tau.. aku manje ngan mak aku.. ngan akak aku.. n even ngan adik aku (aku majok, konpem dia kene pujuk balik.. biar aku yg salah pun.. huhu..) n.. aku ske manje2 ngan kwn aku.. hehe.. ckp lembut2 la tu..yeke? sng ckp, ckp manje2 la.. haha.. ngan pmpn je la..

3)nervous
yupp.. mslh aku la tu.. dok depan jek.. presentation ke.. mule la ketar lutut.. hahaha.. dak2 kelas aku konpem tau nyer.. malu3..

4)suke mengemas
bukan nk angkat bakul masuk sendirik ni.. tp, aku rse btol la.. x caye? meh dtg bilik aku meh.. tgok la locker aku, katil aku, meja aku.. hehe.. (ni bru leh kate melebih2) siyes.. aku cm x ske sgt tgok tmpt selerak.. ade mase jek, aku akan kemas2 ape yg ptut..

5)cpat bosan
ngan laki.. ngan suasana sekeliling.. ngan laki? aku dah bape kali break.. hehe.. sbb aku bosan.. leh ke cmtu? bleh jek.. ske ati aku la.. ngan suasana? ade kaitan ngan mengemas ni.. ble lme2 dok dalam sesuatu persekitaran, aku akan mule mengalih2, mengubah2 posisi perabot dalam bilik aku.. huhu.. tny la rumet2 aku.. konpem.. dorg pun akan kate letih tgok aku ubah2 ni.. haha~

6)x tahan panas
x kre la panas sbb ape pun.. i mean cuace n temperature la.. cpat jek aku berpeluh.. erm.. x selesa tol.. mak kate, sbb aku mase lahir dulu, kecik2 lg mak aku dah besekan aku ngan kipas.. so, bile aku xde kipas, mule la cam "cacing kepanasan" .. x senang duduk.. nk tdo, apetah lg..

7)hipokrit
maybe ade la kot.. spe yg x hipokrit? cbe angkat tgn.. aku nk tgok sket brape ramai.. hipokrit aku mksudkan ni cam ble ade org kate cmni, cmtu.. n, aku pun ikot la cre yg disarankan tu.. tp, x semua hipokrit tu buruk.. ade yg bakal dtgkan kebaikan kpd diri sendiri.. percaye la..

8)penyayang
aku syg mak aku.. abah aku.. adik beradik aku.. kawan2 aku.. dan sape2 jugak yg syg aku.. aku jugak sygkan haiwan.. especially kucing.. hehe.. cute kan..

9)ske shopping
sme gak cam mas.. suke tol jln2 beli brg ni.. aku dah janji x mo kuar bulan ni sbb dah byk kuar duit, tp, hahaha.. kuar gak esok.. nk shoppin'... lau xde uit, kene la window shopping je.. huhu.. yg penting, aku xde la terperok je kt hostel ni.. kan3??

10)ske kaler pink (wat mase ni la)
kan aku dah gtau, aku cpat bosan.. skrg ni mo0d aku pd pink.. aku senaraikan brg pink aku... tshirt (byk sgt) bkas hp, casing hp, botol air, alas meja, tikar, sweater, cadar, selimut, pencil case, box2 aku, tdung feveret dll laen2.. kalau aku senaraikan, smpai esok x abes.. huhu..

people to tag :
hahaha.. x laen, x bukan :

wan
ridwan
siti

nuk

tahniah2...
hahaha..

last skali, pas aku dah siap sume ni, baru aku perasan, AHU TELAH MEREKA TAJUK TAG NI.. CIS.. CIS.. DAN CIS..

2 ulasan:

  1. muahahahaha...
    bkn salah ak da...
    nk wat cne..da orng yg tag ak tu die lupe nk tlis sokln skali..
    so ak reka la sndrik..
    hahahaha

    BalasPadam
  2. hahaha~ k la.. k la.. aku terime la alsan ko.. pasal aku pun dh cek blog2 yg berkenaan n aku pun x paham ape yg dorg nak.. haha~

    BalasPadam

any comment?

Related Posts with Thumbnails