follow me? i'll follow u back.... :)

Sabtu, 4 April 2009

-artis2 di UMP-

:31:aku baru balik dr konsert RABBANI.. kat mane? kt UMP la.. mane lg.. padahal ade test malam td.. thanx to acap, barun, ahu, mas n ipah membantu aku menjayakan test td.. oo0ops.. x lupe juge wat zul.. ngee~ sng cte, sume la..

kt konsert td, aku berjaya mengabehkan duit aku dengan membeli bro0ch dan x lupe juge
mknan.. support mmber beb.. mane yg aku kenal, aku beli la.. hahaha~ :26:"
so, berbekalkan hp kt tgn, aku pun snap la beberapa pic.. n, aku dah edit menjadi 1 supaya x semak sgt aku nyer blog nih.. so, inilah hasilnyer.. :


kt konsert td, kami telah berjaya menemukan beberapa student UMP yg muke cam artis.. antara artis yg terlibat yg dikaitkan dengan student UMP itu adalah :

1) faizal tahir
2) sharifah amani
3) jehan miskin
4) zahid
5) rosyam nor <--- sile jgn percaya 6) justin timberlake p/s : kepada kengkawan, sile jgn marah aku.. kpd yg trase, i'm soriii.. kpada sesape yg x ske pic ni, sile mintak kt aku, pastu edit sendirik ni tmpal la kt mane2.. daa~ nk tido lak..

2 ulasan:

  1. ye..xlupa sheila rusly..hehe

    BalasPadam
  2. ade rmai lg.. maya karin pun ade gak kt UMP ni...

    BalasPadam

any comment?

Related Posts with Thumbnails