follow me? i'll follow u back.... :)

Khamis, 5 Ogos 2010

- saya menang kereta!! -

haluuuu2...
pekabo anda2.. mungkinkah wujud anda2 itu?? huhu...
ak pun x tau blog ak ni ade reader ke x..
x kesah la sume tu...

aku menang kereta?? xde la..
tu angan2 jek.. bagus kan lau dpt menang kete..
x payah nk pikir nk bayar bulan2..
seronoknye idop!!
bile la ak nk dpt pakai kete nih..
nk jenjalan pun sonang..


td calling2 ngan bapak...
ak gtau.. ak x shat sgt..
bleh plak dia reply poket dia pun x sehat sgt..
adoiii.. pak o0o0 pak..
sabo lah pak ea..
tggu eden kayo t, eden kasik duit byk2 kt pak..
tu pun lau eden kayo la..
hahahaha~

housemet den poie tgok wayang..
cte avatar kot..
asenye cm x balik lg..
eden x mndi lg nih..
liat tol nk mandi mlm skrg nih..
kol 11 @ 12 pm bru la nk gerak p bilik mandi..
ish3.. pe la nk jd..

weekend ni nak wat ape ea...
bosan la dok umah...
nk jenjalan, x tau jalan..
transport pun xde..
aigo0o0o0..
sabarlah wahai hati..

klah... nk blogwalking jap~~ :)

4 ulasan:

  1. wah.. memang best kalau menang kereta. Pulak tu kereta yang org selalu bagi hadiah lak mesti kereta baru. Tak de nyer second hand2 ni. Tak de la rosak sana sini macam kereta aku tu. Karenah pun tak banyak. Aku pun suka berangan macam ni hehehe..

    BalasPadam
  2. huhu.. pe lg.. jom kte masuk contest banyak2.. wakaka~

    BalasPadam
  3. ..Cari ahhh Datuk K ke.. atau Datuk M ke.. :-).. sure senang lenang tukar tukar KERETA.. :-P

    BalasPadam

any comment?

Related Posts with Thumbnails