follow me? i'll follow u back.... :)

Ahad, 22 Ogos 2010

- GIVEAWAY UNTUK RAYA SAKAN -


salam all... GA ke 2 yg sy joinnnn!!~~ sgt3 excited coz d prize is damn cute... so the rulez are :


1. Pilih 2 gambar dan letak gambar ini di dalam posting anda tentang giveaway ini

pandangan depan.. :)


pandangan belakang


3. Berikan nama yang sesuai untuk bag ini
Nama yang kreatif dan menarik akan mendapat bag ini. and jangan lupa bagitau sebab anda pilih nama ini.


"LA FIORE"

la tu maksud dia "the" and fiore mksudnye bunga... sy pilih name ni since bunga2 yg de kat beg tu mmg sgt3 menyerlah.. the first thing kot yg org2 len akan notice pada beg ni.. waahhh.. beg ini sgt3 cute.. n i think la fiore fits it most.. kan3.. hehe...

- Tinggalkan cuma 1 komen sahaja yg memberitahu saya link entry anda

- okie dokie... -



Period : 12/8/2010 - 25/8/2010

1 ulasan:

  1. Rosada flor - it gives the essence of cuteness

    BalasPadam

any comment?

Related Posts with Thumbnails