follow me? i'll follow u back.... :)

Ahad, 11 Januari 2009

KEMARAHAN kereta SEWA


warghhh... sambil tgok muvie pun, marah aku masih belom ilang. aku ngan rumet2 ingat nk kuar ari ni kol 10. kami semua pun siap2 la.. dlam kol 9.20, aku kol la tuan punye kete, nk remind kan dia.. call punye call, dia x angkat.. dekat 15 minit mencube, dia angkat ipah nyer call (kami try beramai2), dia kate dia xde kt UMP. kete dia x tau ade ke x. sebenarnye, semalam, dia kate ok. kate kete dia xde org pakai. ari ni x leh la plak. bengang mase tu tertangguh sbbnye kene crik kete laen. cri.. punye cari.. punye cri.. x dpt2.. berpuluh2 no tepon ktorg try.. bape banyak kredit yang dah abes gara2 nak crik kereta. last2, ktorg pun trime je la kete kol 4.. lewat pun lewat la.. janji leh keluar.. x sedap la kan.. ingat leh la enjoy ari ni.. x jd lak.. marahnye dilepaskan ke mknn.. kami semua pun decide nk g mkn je kt kafe sbb lapo sgt dah.. lapo gle dah.. marah punye pasal, perut jadi lapo.. g kafe, kami pun mkn la.. aku mkn nasi ngan sayur cendawan.. best2.. cendawan dia aku amik byk2.. kene la 4 inggit.. haha.. xpe2.. janji aku puas hati.. pastu balik bilik, smbil mkn ni, smpat lg crik kereta laen.. ade la org offer kete saga.. saga itam.. under construction lg kete dia ni.. tp, ok la tuannye.. sbb dia pun cte pasal kete dia ngan detailnye.. dengan tidak mengambil risiko, kami pun x pinjam la.. mas pun x brani sgt nk bawak.. so, x dpt la keluar awal sket.. terpakse la tunggu kol 4.. nmpak gayenye, kene la aku tunggu smpai kol 4..

1 ulasan:

any comment?

Related Posts with Thumbnails