follow me? i'll follow u back.... :)

Ahad, 25 April 2010

- home sweeeeeeeeeeet home~~

alo0o0ohaaaa.... (sila bace dengan nada yg riang sekali)
ari ni jejakkan kaki ke bumi UMP.. hoho.. cam lame sgt jek balik umah...
haa... btol3.. aku balik umah ari kamis ritu..
ade hal sket kt umah...
umah yg tggal sekerat.....
pasai apa..?
under construction daaa..
manyak seksa wo0o0...
dok umah kecik...
perabut abeh kene himpit2...
bilik yg tggal 2 jek..
so tdo pun sepah2 la.. haha.. cmne tu..

dok kt umah 4 hari jek..
tp, rse HEAVEN sgttt...
x tau la nape..
biar kene suruh wat macam2 pun..
bkan nk ckp ak rajen..
tp, beban tu x terasa sgt la.. ececece...

asalnye ingat nk lepak2 dulu kt cn pas anta thesis nnti..
tp, skrg ni... rse x sabo2 plak nk dok kt umah yg sekangkang kera tu..
kera lau kang2 lg luas kot.. haha... ok.. yg tu aku tipu..
cpat la thesis aku siap..
SV.. bg la kerjasama..
mudah2 kan la urusan kami...
leh cpat2 kuar dr cn...

balik umah nnti nk wat ape ea..
tukang masak, konpem la aku..
tp, xnk la jdik tukang makan jugak..
mkin di pam2 nnti tubuhku ni.. muahaha..
ajak deqno jogging la pepagi..
kasik kak nita jeles...

hmmm... cte jek dah wat aku terbayang2..
TAK SABARRRRR NAKKKK BALIIIKKK~~

k la.. nk wat mende laen la plak..daa~

4 ulasan:

  1. you know what.. bagi saya lah.. bila kat uni saya rindu rumah.. bila kat rumah lak.. saya rindu uni. Dilema tul.. camna nak combine dua dua ahhh?

    BalasPadam
  2. huhu... bese lah tu..
    lumrah...
    i think i'm gonna miss all memories created here..
    sedey lak nk berpisah~~

    BalasPadam
  3. adat dunia.. bertemu & berpisah.. ala.. k bley jumpa balik pun.. bila dah semua gempal.. bey buat reunion..

    BalasPadam
  4. my SV cakap,, draft awak dah ok,, Cuma method kena kasi detail,,
    Fine,, Pastu aku hantar benda sama,,
    Pastu pung pang pung pang, yang nie salah, yang ni tak letak citation, nie kena jarak (sah2 la ko tak check draft aku dulu kan?? benda sama kowt!)
    Dulu aku hantar 44pges,, dyew cakap "awak tak explore data awak,, klu awak explore, dapat 100 peges nie" Mgu lepas aku hantar 80pges, pastu bising2 la,, "Kenapa banyak sangat nie?" Dah hari tue nak sangat 100pges, aku baru bagi 80 dah cakap byk,, B*b* tak? Belajar tinggi2 tapi b**o* tak abes2,, Geram aku!

    BalasPadam

any comment?

Related Posts with Thumbnails