follow me? i'll follow u back.... :)

Sabtu, 23 Jun 2012

Mael Lambung


Hi!

Dah lama x menaip. Sejak ade blog baru, lupe lak nk updet kt cn.. haha.. link blog baru? haha... x yah la....

Blog bru tu ak nk fokus ngan diet ak. Nnti lau ak updet ari2 kt cn, boring lak jadinye.. hoho..

Hari ni ak OT. Mlm td tdo lewat, so, skrg nih aku dalam keadaan separuh sedar la.. sbb tu menaip.. Hehe.. Mlm td, pas blik gym, layan cte tooth fairy jap. Pas abeh, lam kol 12.05am, ak check movie schedule. Lame lak asenye x tgok wayang. kol 12.50am ade cte Brave, 12.45am ade cte MaeL Lambung..

Ak mandi2 (bilas2 jek padahal..) --> peluh gym lak tuh.. Kah3.. Then, tepek2 sket toner, siap2, terus gerak. pecut gak la. Ak p tgok kt Space U8, berharap tiket maseh ade.. Maen redah jek.. mmg x rancang pun nk tgok wayang.

Sampai2, tiket ade lg. Akak aku ckp, rugi lak tgok wayang, tp, layan cte Kartun. So, ktorang tgok la cte Mael Lambung..


Jalan cte dia pasal seorang penarik kete, Mael Lambung yg berubah kehidupannya dengan kehadiran awek cun yg bernama Maria. Maria merupakan seorang perisik yg sdng menyiasat kes2 white collar criminal. Dengan tidak disengajakan, Maria telah membawa Mael ke kampung halaman yg telah dtggalkan dan kisah lama dibuka lg.. Seterusnya, korg tonton la sendiri.. Haha.. Nnti x surprise la pulak kan..

Komen aku, cte ni so-so la... nk kate teruk sgt tu x la. Ak admit, memang ade part2 yg kelakar. tp, bile part dia wat lawak busuk (istilah ak untuk lawak2 lucah) mmbuatkan ak menarik muka. Ntah la.. Ak mmg x minat kot scene mcm tu. Opkos la ade yg gelak2. Ak pun bukanlah nerd sgt utk tidak memahami mksud scene yg dpaparkan, cume rse x best kalau entertainer keep using sex as a funny material. Just my thoughts la. mungkin ade yg x setuju. Up to u. citarasa masing2.


k la. Ak nk tdo. bubbye!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

any comment?

Related Posts with Thumbnails