follow me? i'll follow u back.... :)

Selasa, 7 September 2010

-internet free gune hp-

salam all.. Pekabo sume blogger2... Sihat? Dekat2 raya nih, arap2 sume shat la.. Ana jek yg x brape sihat.. Demam dah kebah, tp batuk n selsema still ada lg.. Sakit tekak? 2 wajib ada.. B'pantang ais 2 hari je.. Haha.. Semalam dah minum ais blik.. Nikmat!! Pas2 sakit, mule la bising.. Haha. Macam2 la ko ni emma...


Haha.. Cam dah lari tajok je.. Cam bese la.. De je bende yg ganggu kosentrasi ak ni.. Entry kali ni ak taip ngan ph0ne.. Tabah gi*e x aku?? Tenet free.. Gune je la kan? Sori aa.. X dpt nk ajar korg cmne.. Pasai ak pun org laen yg settingkan.. Aku x pndai la.. Haha.. Mule2 dia nk ajar.. Tp, hp ni cm komplikated sket, tu pasai dia setting sume dulu.. Pas2 aku dah x dpt follow da ape yg dia wat ...


K la.. Dai nk dkat wak2 b'buka ni.. Ak nk bka tin laici.. Nk minum tembikai laici ari ni.. Daaaa---

4 ulasan:

  1. best2.. penah tgk member bukak frenster guna hp. free katernyer.. tp die kate stengah hp je ek leyh setting??

    BalasPadam
  2. ha'ah.. Dgr kte cm2 la.. Hanya tok penggune maxis.. Hp sony @ nokia, n kene de 3G.. Lau x silap la.. Huhu..

    BalasPadam
  3. ..hehehhe.. free?.. nak gak lah.. mai ajar lah.. lepas posa saya blanja.. hhehehhheh

    BalasPadam
  4. orang empunya blog nie dah hijrah mana dah?.. nie misti kat rumah cik FB lagi lah tu kan?.. hehehhe

    BalasPadam

any comment?

Related Posts with Thumbnails