follow me? i'll follow u back.... :)

Sabtu, 19 April 2014

Tutorial Tudung Bawal Mawar Fizo

Salam n hepi midnight.. :D

Dah kol 12.20am. Midnight. Mata maseh x ngantok. Lepak depan laptop jap..

Last week kecoh pasal Mawar buat serbuan untuk Fareeda tiruan. Ayat yg glamer time tu "BERFESYEN BIARLAH IKUT KEMAMPUAN"

dikatakan ditulis oleh salah sorang admin page tu. ok. dia sorang je mampu kot beli tudung mahal2.. mcm tahap den ni x mampu la kot. haha.. xpe la.. mungkin beliau terlalu mengikut perasaan kot tyme tu.


Mawar yg cun melecun


"terlajak perahu boleh diundur terlajak kata buruk padahnya"

"kerana mulut, badan merasa"

laen kali nk taip tu, pikir dulu kesesuaiannya. macam aku buat. kalau rse x seswai, button delete kan ade...

termelalut pulak. *tetibe teringat kat lawak di bawah*



dah3.. jom aku nk ajar pakai tudung bawal mawar fizo nih.. kredit tu yunabella. thanks dear. love it!!

1) 4 brooch kecik, 1 brooch pjg. 1 jarum peniti (tiada dalam gambar. utk cover bhgian leher.



2) pin kat leher



3) kalau x paham cmne nk lipat yg bawah tu, refer picture kat bawah.

-masukkan pin sejengkal dr ujung.
-buat macam jahir jelujur secara menegak (ke atas)
-ikut keselesaan anda nk berapa kali lipat.. :P



4) temukan kedua ujung tudung. pinkan dr belakang utk kekemasan..



5) tadaaaa....  2 pin  lagi utk pin kat bahu. bg kemas2 lipatan yg ade..




jeng3.. siap..! boleh la pakai ngan pelbagai bawal yg anda ada..




ok. byk btul promosi tudung kangaroo  n baju keje.. haha.. dah la. tdo2.. sok keje.. !!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

any comment?

Related Posts with Thumbnails