follow me? i'll follow u back.... :)

Khamis, 31 Disember 2009

- jantan bodo dlm asrama pmpn -

bodo!!! bengong punye jantan..
haaaa... ari ni ak nk maki hamun org..
x pernah2 ak tulis gini dalam blog...
ak x kre...
korg nak ckp ape, ckp la...
tp jantan tu mmg BENGONNNNGGGG.........
mmg BOODOOOO...
dan seangkatan dgnnye....

yg ko x paham2 bahse tu kenape??????????
ni asrama pmpn la bodo..
yg ko kuar msuk sesuka ati ko tu nape???
aku tau ko cleaneR..
ko wat keje luar blok je la..
keje mudah pun 3 ari x siap2..
pemalas la tu..
ok, ko kate mak ko dok bersihkan blok ak..
tu mksudnye ko bleh masuk sesuka ati ke?????
boleh lepak depan pintu toilet pmpn???
ko mmg bodo aaa...
ko tau x???
aku dr td tahannnn jekk diri..
aku nk tulih S**L pun ak x bleh..
ko tau x???
sbb ape?
sbb aku bleh pikir..
ko x leh pikir ke???



SIIIIIOOOOOOOTTTTTTTTTTTT.....
BOOODOOOOOOO......
MENEEEGONNNNNG........



benci gle ak..
emo, x emo...
yg penting aku puas ati!!!!!!!!!!

4 ulasan:

  1. err.. Emma jangan marah bila saya tanya.. ok? Budak nie terserempak dengan EMMA dalam keadaan yang bagaimana ahhh?.. i meant kalau sekadar dia nak bersihkan toilet .. selepas Toilet tu KOSONG.. saya rasa tak ada masalah..

    BalasPadam
  2. alamak.. i went overboard with my curiousity dengan soalan saya tadi.. tak nak jadi kucing yang terbunuh lak.. sorry.. saya tarik balik soalan saya..

    BalasPadam
  3. dia x bersihkan toilet..
    x termasuk pun dalam duty dia..
    tu sume cleaner pmpn yg wat~
    keadaan?? haha..
    kalau sy marah cmni skali,
    awk rse mcm mane keadaan mase tuh?

    BalasPadam
  4. alamak.. tiba tiba saya rasa macam The Cat That About To Be Slaughter.

    Abaikan.. Jangan marah. Hilang cute nanti.

    BalasPadam

any comment?

Related Posts with Thumbnails